| 
	|||||||
| Результаты опроса: Чи будете брати участь в акції? | |||
| Так, буду грошима. | 
		 | 
	1 | 7.69% | 
| Так, допоможу у розвозці груп. | 
		 | 
	3 | 23.08% | 
| Так, допоможу і грошима і в розвозці груп. | 
		 | 
	6 | 46.15% | 
| Ні, на жаль цього року не вийде. | 
		 | 
	3 | 23.08% | 
| Голосовавшие: 13. Вы ещё не голосовали в этом опросе | |||
![]()  | 

| 
		 | 
	Опции темы | 
| 

| 
		#121 | 
| 

Привіт всім! 

Я дуже вибачаюсь, але я мабуть не зможу допомогти (хоча всім сердцем за). Маю 4 похресники і в жінки одна похресницю, плюс до того всього ще 4 дітей, до яких обовязково мушу приїхати і привітати. Географія по проживанню дуже велика. І на роботі сижу до 18,00 - 19,00. Переживаю, що дам згоду на допомогу по перевезенню і підведу. Постараюсь на слід рік підготуватися краще.  
		 | 
|
| 

Tucson 4WD 2.0 **4715**  | 
|
| 
		 | 

| 
![]() Скажи форуму спасибо :)) 
	 | 

| 
| 

| 
		#122 | 
| 

фабрика тепер знаходиться біля вулиці Гвардійської (якщо їхати по Гвардійській від монументу - їдемо прямо не повертаючи направо - друга брама після перехрестку зліва, висить банер фабрики) 

я там буду завтра о 16-00  | 
|
| 

На наших дорогах только один запрещающий знак. Это полосатый бетонный блок. Все остальные знаки предупреждающие  | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#123 | 
| 

у меня на завтра будет задержка - митинг с заказчиком на 19:10 - продлиться минут 30 наверное... после этого могу подъехать на гвардейскую... 10 минут езды...  

возьмусь за любые районы.  | 
|
| 

Tucson 2.0 МКП 4WD - mid silver - номер: **8945**  | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#124 | 
| 

предлагаю после развозки 19.12.2008 собраться в "Тартак" на кофе... 

(ресторанчик на улице Городоцкой, чуточку не даезжая до скниловского моста, возле улицы Ряшевской). Парковки там к сожалению машин на 10 будет.  | 
|
| 

Tucson 2.0 МКП 4WD - mid silver - номер: **8945**  | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#125 | 
| 

Alex.Kucherenko, парковка буде - Городоцька довга  

![]() по зустрічі ввечері 19 - однозначно ТАК по завтра, 18.12 - не хватає 3-4 авто. сподіваюсь що це не буде проблемою - може ще хтось зголоситься???  | 
|
| 

На наших дорогах только один запрещающий знак. Это полосатый бетонный блок. Все остальные знаки предупреждающие  | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#126 | 
| 

Маленький звіт за 18-те: встиг доставити дві групи - одну на чорновола - по пробках зайняло приблизно півтори години  

, друга їхала на сихів, тому справився відносно швидко.Був радий познайомитись з Віталіком та іншими хлопцями, що під'їхали. До зустрічі у пятницю  
		 | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#127 | 
| 

Теж маленький звіт.Встиг доставити лише одну групу на Рясне-1  

. Корки в місті були просто шалені. Дорога до пункту призначення зайняла годину. Маленьке зауваження: робота була б ефективнішою якби волонтери мали роздруківку мапи з пунктами призначення (а то поки випитаєш як до конкретної адреси проїхати посивіти можна). Радий знайомству з одноклубниками
		 | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#128 | 
| 

Також вдалось зробити дві ходки - на Промислову і Наукову (не знав, що біля податкової такі корки - стояв від стрийського парку 20хв). Крім Miclem'a, ArtemL'a та Паприка був також Dobrik. Інших не бачив - відписуйтесь. Як розумію завтра не буде Паприка та Dobrikа, проте приєднається Alex.Kucherenko. 

Отож план на 19.12 (згідно листа Христі): 16.10 - городоцька - Пулюя - покутська (липинського) 16.20 - промислова (липинського ) - Вилітна(Волинська) 16.30 - городоцька (метро) 17.00 - Суботівська всього 7 груп. не знаю чи справимось в чотирьох   - допомагайте!Після поїздок обов'язковий збір в Тартаку на Городоцькій!  | 
|
| 

|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#130 | 
| 

korvin, сьогодні буду. беру на себе Пулюя. Христю повідомив.

| 
|

| 
![]()  | 

| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |

| 

|