hyundai club
CARtaUA - сервис поиска АЗС, СТО, шиномонтажа, автомоек на карте Украины

Вернуться   Хюндай - Украинский автоклуб HYUNDAI > Обо всем > Общая информация > Флудилка

Ответ

Опции темы
Старый 28.01.2025, 14:57   #1
мария монте
Пользователь

Дополнительная информация
По умолчанию на що варто звертати увагу при виборі

Привіт усім! Хочу купити бонго для професійного виступу, але не знаю, які саме вибрати. Чи є якісь поради? Наприклад, на що варто звертати увагу при виборі бонго для сцени, щоб вони добре звучали й були зручні у використанні?
мария монте вне форума   Ответить с цитированием

Доброжелатель

Скажи форуму спасибо :))
Старый 28.01.2025, 15:01   #2
OlegMagura
Пользователь

Це чудове питання! Насправді, вибір бонго для професійного використання залежить від кількох факторів. Перше, що я б радила – це звернути увагу на матеріал, з якого виготовлені корпуси інструменту. Бонго з дерева зазвичай мають більш тепле і насичене звучання, в той час як пластикові моделі можуть бути більш стійкими до змін погоди. Крім того, важливо звернути увагу на діаметр барабанів. Для сцени підходять бонго з більшими діаметрами, оскільки вони дають яскравіше звучання на великих майданчиках. Якщо ти ще не вибирав, можеш подивитися на варіанти на сайті Soundmaster, вони пропонують чудові моделі для професіоналів, зокрема добре збалансовані й зручні для гри на великих сценах. https://soundmaster.ua/muzykalnye-in...trumenty/bongo
OlegMagura вне форума   Ответить с цитированием
Старый 28.01.2025, 15:05   #3
мария монте
Пользователь

Для професійних музикантів дуже важлива наявність хороших мембран на бонго. Вони можуть бути з натуральної шкіри або синтетичні – кожен матеріал дає різний відгук і тембр. Особисто я для себе вибираю моделі, де мембрани легко налаштовуються, оскільки це дає більше можливостей для контролю над звучанням. Важливо також, щоб бонго були не надто важкими, адже на сцені потрібно їх постійно переміщати і тримати в руках під час гри.
мария монте вне форума   Ответить с цитированием
Ответ