|  23.10.2008, 14:24 | #1 | 
|  тонування 

хочу тонувати вікна в акценті! де це нраще зробити? скільки коштує(приблизно)??? як там на рахунок офіціалу?
		 | |
| 
				__________________ УСВІДОМЛЕННЯ ЗАЛЕЖНОСТІ - ПЕРШИЙ КРОК ДО ТВОЄЇ СВОБОДИ! | |
|   |   | 
|  Скажи форуму спасибо :)) |  | 
|  23.10.2008, 14:47 | #2 | 
|  Ответ:  тонування | |
| 
				__________________ Все люди делом живы. | |
|   |   | 
|  23.10.2008, 15:14 | #3 | 
|  Ответ:  тонування 

і як якість роботи? яку плівку ставив? (дзеркальну чи просту чорну)? там документацію нада якусь робити?
		 | |
| 
|   |   | 
|  27.10.2008, 14:43 | #5 | 

Мені казали в салоні, що тонування біля 800 грн. на Акцента. Це нормальні плівка + сертифікат. Говорив з пацанами, казали шо можна договоритися дешевше, як для своїх    | |
| 
				__________________ Тернопіль форева   | |
|   |   | 
|  27.10.2008, 17:51 | #6 | 

800 грн???? Акуеть..... пусть в сад идут с такими ценами...подьедь на Гайовую (за Аллигатором) там однозначно подешевле будет... Я за Лачетти универсал заплатил там 700...и с сертификатом (который потом нахер никому не нужен...). | |
|   | 
|  28.10.2008, 22:37 | #7 | 

напевне після нового року поїду до  офіціалів паопитаюся пробити ситуацію . + в мене ше там знайомий робить....
		 | |
| 
|   |   | 
|  29.10.2008, 12:00 | #8 | 

А хто знайомий, бо я також маю там кількох!! Мож спільні?? А тепер на рахунок сертифікату: він потрібний під час проходження ТО. Якшо ти туда не їдеш навіть то понятно шо не тра, а якшо проходиш сам то тебе запитаються.   | |
| 
				__________________ Тернопіль форева   | |
|   |   | 
|  31.10.2008, 21:42 | #9 | |||||||||||||||||||||||
 Дійсно поїдь на гайову. Я тонував там Елантру -- 700 гривень обійшлось. І забуть про сертифікат-він нікому не потрібний. Якість просто супер. В майсрів погоняло- ДРОТИКИ їм великий РЕСПЕКТ.   | ||||||||||||||||||||||||
| 
				__________________ Анатолій   | ||||||||||||||||||||||||
|   |   | 
|  31.10.2008, 22:51 | #10 | 
|  Ответ:  тонування | |
| 
|   |   | 
|  | 
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|  Похожие темы | ||||
| Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение | 
| Тонування вікон | Slavik_0704 | Тюнинг | 495 | 24.09.2010 12:33 | 
| 
 |  |