|  16.06.2010, 20:26 | #1 | 
|  замена стандартного подлокотника 

заранее звиняюсь может такая тема была уже.Хочу заменить стандартный подлокотник.Может кто уже делал это? бростьте фото или дайте рекомендации.Заранее спасибо.
		 | |
|   |   | 
|  Скажи форуму спасибо :)) |  | 
|  16.06.2010, 20:48 | #2 | 
|  Re: замена стандартного подлокотника 

питання - на що ти плануєш його міняти? Фото того, як відкручувати наш стандартний підлокітник, є у темі про чохли на сидіння. Коротко словами - розстібаєш застібку на торці, ключем, а краще головкою на 12 (чи на 13 я вже забув) відкручуєш гвинт і, вуаля, знімаєш підлокітник. Є тільки маленька проблемка - з боку підлокітника залишаться два штирьки. які буде важко приховати без підлокітника. Краще, б такий самий прикрутили б до пасажирського сидіння... | |
|   |   | 
|  16.06.2010, 22:02 | #3 | 

Це точно, бачив аналогічне рішення у Пежо 307 та Партнері. Там і у пасажира, і у водія. Така конструкція, як на мене, найкраща. Напевне, у наступному мому авто буде її не вистачати... kaa8550, на что хочешь менять конкретно, на подлокотник-сборище барахла?  Подстаканники не жаль (3)? В Акценте они очень удачные... | |
|   |   | 
|  16.06.2010, 22:04 | #4 | 

Це точно, бачив аналогічне рішення у Пежо 307 та Партнері. Там і у пасажира, і у водія. Така конструкція, як на мене, найкраща. Напевне, у наступному мому авто буде її не вистачати... kaa8550, на что хочешь менять конкретно, на подлокотник-сборище барахла?  Подстаканники не жаль (3)? В Акценте они очень удачные... | |
|   |   | 
|  16.06.2010, 22:05 | #5 | 

хочу что то типа этого ( http://forum.accent-club.ru/index.ph...e=post&id=8048 ) ток что нить получшее (покрасивее придумать)  или вот вариант http://www.pitstop.zp.ua/Image/arm-accent064.jpg
		 | |
|   |   | 
|  16.06.2010, 22:45 | #6 | 

я за півтора року володіння акцентом жодного разу не опускав підлокітник. нафіг він взагалі потрібний? та й, згідно правил, руки повинні бути на кермі... | |
|   |   | 
|  16.06.2010, 23:03 | #7 | 

та не с подлокотником намного удобнее... я взял самый простой за 100 грн. (универсальный), но хочется что-то  поскрасивее, типа того как выложены фотки... Где такие можно взять или это сами делали???
		 | |
|   |   | 
|  16.06.2010, 23:07 | #8 | |||||||||||||||||||||||
 Якщо тобі не потрібній то не треба взагалі казать. Мені дуже зручно,а якщо дальня дорога то навіть необхідній. Дай ці правила почитать де і як вони повині. Чи то для тих хто любить ногами керувать.   | ||||||||||||||||||||||||
|   |   | 
|  16.06.2010, 23:41 | #9 | |||||||||||||||||||||||
 де саме це в правилах я не знаю, але точно пам'ятаю відповідний плакат на стіні в автошколі. відривати руки від керма небезпечно. напевно тому і заборонили по мобільному розмовляти під час керування. та й до ручніка важче дотягнутися. | ||||||||||||||||||||||||
|   |   | 
|  17.06.2010, 00:23 | #10 | 

Чесно признаюсь, якраз на трасі, у мене звичка тримати дві руки на кермі, а от в місті, коли постійно перемикаєшся, підлокітник ну дуже потрібен. Пересідаючи в машину без цієї дрібнички, почуваюсь, м"яко кажучи, незручно
		 | |
|   |   | 
|  | 
 | 
| Метки | 
| подлокотник | 
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|  Похожие темы | ||||
| Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение | 
| Установка штатного подлокотника в Matrix (фотоотчёт) | Arik | Кузов и салон | 8 | 30.09.2013 13:53 | 
| Замена стандартного света в фонарях заднего света (не ксенон) | nsuprun | Тюнинг | 20 | 16.12.2012 22:55 | 
| Замена шруса | Alionka | Отзывы, тесты, обзоры, советы | 4 | 17.02.2012 08:23 | 
| Скрип дверного подлокотника переднего пассажира | pingvin | Кузов и салон | 12 | 20.07.2009 21:02 | 
| Замена Гетса | abase | Автомобильные новости | 1 | 04.09.2008 13:35 | 
| 
 |  |